Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Članci

Europski dan jezika u Školi stranih jezika - Žiger

26. rujna u Školi stranih jezika - Žiger obilježili smo Europski dan jezika u svim dobnim skupinama učenja raznih stranih jezika. Rješanjem kvizova, pitalica i saznavanjem novih činjenica o europskim jezicima i njihovim sličnostima i različitostima, naučili smo nešto novo, a i dobro smo se zabavili. Našim polaznicima nije nedostajalo duhovitosti i jezičnih vještina. Pogledajte što smo zabilježili.

alt  alt  

alt   alt

alt  alt  alt

 

 Pogledajte koliko aktivnosti možete pronaći te se zabaviti na Eaqualsovim stranicama: https://www.eaquals.org/2017/09/10/eaquals-quiz-to-celebrate-european-day-of-languages/

 

 

 

 

 

 

 

 

Dante - An interactive language adventure across Europe

An interactive language adventure across Europe (prva mobilnost)

Iza nas je prva mobilnost u čak dvije zemlje Estoniju i Latviju, koja je trajala od 11.5.2012. do 15.05.2012. Tim koji je predstavljao Ustanovu za obrazovanje odraslih Dante, grad Rijeku i regiju su naše tri nastavnice: Patrizia Pitacco, Stenni Milevoj Šuran i Bojana Vignjević te šestero naših polaznika: Petra Ćulibrk, Anton Mataija, Nives Baričević, Ana Čargonja, Marija Vukasović i Marko Linić. Putovanje je započelo u Talinu i Rapli (Estonija), a završilo se u Rigi (Latvija). Više možete pročitati na internet stranici:

http://www.dante-ri.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=141:an-interactive-language-adventure-across-europe-prva-mobilnost&catid=1:pocetna&Itemid=1.


 

Učilište Dante i europska partnerstva

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante u proteklih je nekoliko godina ostvarila nekoliko zapaženih projekata i predstavlja model kako se uspješno natjecati za sredstva Europske Unije za usavršavanje nastavnika i dobre projekte.

Više...
 

E-učenje u Lingua Grupi

E-učite li? Da, e-učite već jako dugo. Koristite internet, čitate blogove, novine i knjige preko računala, kupujete preko Amazona, gledate video sadržaje, dopisujete se s prijateljima preko društvenih mreža i foruma. Ako pri tome koristite strani jezik, onda ga definitivno i e-učite. No, kako znati jeste li dobili odgovarajuće znanje? Kako komunicirati s domaćima u engleskom pubu, a kako pregovarati s poslovnim partnerom iz Španjolske? 

Lingua Grupa je pripremila online tečajeve kojima možemo uštedjeti novac, vrijeme i živce. Online tečaj spaja učenje uz predavača u virtualnoj učionici sa samostalnim rješavanjem zadataka, kvizova i igara u LMS-u. 

Više...
 PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum