Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

E-učenje u Lingua Grupi

E-učite li? Da, e-učite već jako dugo. Koristite internet, čitate blogove, novine i knjige preko računala, kupujete preko Amazona, gledate video sadržaje, dopisujete se s prijateljima preko društvenih mreža i foruma. Ako pri tome koristite strani jezik, onda ga definitivno i e-učite. No, kako znati jeste li dobili odgovarajuće znanje? Kako komunicirati s domaćima u engleskom pubu, a kako pregovarati s poslovnim partnerom iz Španjolske? 

Lingua Grupa je pripremila online tečajeve kojima možemo uštedjeti novac, vrijeme i živce. Online tečaj spaja učenje uz predavača u virtualnoj učionici sa samostalnim rješavanjem zadataka, kvizova i igara u LMS-u. 

Virtualna učionica

Virtualna učionica je poput prave, samo što ne morate biti fizički prisutni. Sve što trebate jest računalo s internet vezom, mikrofon i kameru. Predavača vidite na zaslonu računala, i pratite nastavu preko materijala koje vam predavač prezentira. Rješavate zadatke na zadanu temu, postavljate pitanja, dodajete vlastite bilješke, i na kraju dobijete snimku sata koju možete uvijek iznova pogledati. Ne gubite vrijeme na prepisivanje s ploče jer su, uz snimku, svi materijali i vježbe dostupni na internetu. Ne gubite vrijeme na put do škole. Ne gubite živce tražeći parking u špici. I štedite novac je su online tečajevi znatno povoljniji od konvencionalnih.Zašto je ova tehnologija idealna za učenje jezika? Zato što u virtualnoj učionici ne možete ništa objasniti rukama i nogama. Vrlo brzo usvojite jezične vještine poput jasnoće izgovora i naglaska, iznošenja kratkih i jasnih argumenata, te se naučite strpljenju dok drugi govore. 

LMS

LMS (Learning Management System) je 'samostalni' dio online tečaja. To je platforma na kojoj se nalaze interaktivni zadaci u kojima možete izvježbati svoju gramatiku, vokabular i komunikacijske vještine. Rezultat dobijete odmah, i ako niste zadovoljni, vježbu možete ponoviti onoliko puta koliko želite. Vaše rezultate dobiva i predavač, pa u virtualnoj učionici lako možete razjasniti eventualne nejasnoće. Na LMS-u se nalaze klasične gramatičke vježbe, križaljke i flash igre, drag-and-drop slikovni rječnici, video i audio isječci s popratnim vježbama – sve što će vas podučiti i zabaviti. I to u bilo koje doba dana ili noći, jer imate pristup 24/7.

 FAQ

Koja je prednost online tečaja pred klasičnim tečajem?

Štedite vrijeme, novac i živce. Nema trčanja po kiši, vožnje tramvajem po sparinama ili traženja parkinga u špici.  Učite iz udobnosti vlastitog doma. Usto, online tečajevi su povoljniji od klasičnih. 

Koji je trošak nabavke opreme za online tečaj?

Ako imate kameru i mikrofon, nikakav. Ako ipak morate u kupovinu, dovoljni su standardni modeli jer kvaliteta zvuka i slike ponajprije ovisi o nama. Ukupne cijena za oboje ne bi trebala prelaziti 300 kuna.

Može li se dobiti računalni virus?

Ne, virtualna učionica je potpuno sigurna, a svi materijali koji su Vam dostupni na LMS-u su prošli mnogostruka antivirusna skeniranja.

Koliko traje nastavni sat?

35 minuta.

Jesu li potrebne knjige?

Ne, svi materijali, kao i snimke satova će biti dostupni na LMS-u…


Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum