Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Postanite član

Zajednica za strane jezike osnovana je s ciljem priznavanja akademske djelatnosti školama stranih jezika, stvaranja zakonsko-pravnog okvira za njihovo osnivanje i rad, uvođenja i diseminacije europskih standarda jezične pouke, uzajamnog povezivanja i razmjene iskustava izvođača jezične nastave, ostvarivanja suradnje s državnim, upravnim i stručnim tijelima, uvođenja sustava kvalitete na lokalnoj i nacionalnoj razini te promicanja i zaštite interesa polaznika i škola.

Sudjelovanjem u radu Zajednice možete utjecati na bolji položaj škola stranih jezika i lakše uvjete poslovanja. Zatvaranjem u svoju vlastitu ustanovu izloženi ste na milost i nemilost promjena na koje sami nemate nikakav utjecaj. Niste sami! Uz vas, na stotine škola u Hrvatskoj muče isti problemi. Pojedinačno, ne možemo učiniti ništa. Zajedno, možemo se boriti za svoje škole, polaznike i kvalitetu koju smo mukotrpno gradili.

Zajednica nije "samoposluga", kako to neki shvaćaju. Pozivamo Vas da sudjelujete u radu skupštine, vijeća, radnih skupina, interesnih grupa ili barem dajete komentare i prijedloge.

Članom Zajednice mogu postati svi - pojedinci, škole stranih jezika, vrtići, učilišta i veleučilišta, poduzeća, obrti - to je posve svejedno, ukoliko nudite nastavu stranih jezika ili ste povezani s jezičnom podukom na bilo koji način.

Postoje dvije kategorije članova Zajednice: 

Aktivni članovi plaćaju redovitu godišnju člansku pristojbu*. Njihov profil je vidljiv na listi aktivnih članova i mogu ga uređivati. Mogu objavljivati priloge, Imaju pravo na savjetovanje u vezi poslovanja i propisa koji se tiču jezične poduke. Imaju pristup zatvorenim stranicama i forumu Zajednice, mogu birati i biti birani u upravna tijela Zajednice te sudjelovati u radu Skupštine. 

Pasivni članovi - su škole koje su ili u procesu pristupanja Zajednici ili ne uplaćuju godišnju članarinu  Pasivni članovi također se pozivaju na sudjelovanje u radu Skupštine, mogu birati i biti birani. Svakom novom članu omogućeno je jednogodišnje razdoblje promatranja. 

* godišnja članska pristojba (odlukom Skupštine Zajednice od 27. rujna 2013.) iznosi 500,00 kn. Uputu o plaćanju članovi dobivaju elektronički u listopadu.

 

 

 


altPOSTANITE ČLAN

Attachments:
Download this file (plaćanje_članske_pristojbe_upute_2012.doc)Upute za plaćanje članske pristojbe[ ]453 Kb
Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum