Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Webinar Uvod u HKO za obrazovne ustanove 12. 7. 2013.

Agencija za mobilnost i programe EU uz tehničku podršku eTwinning-a i u suradnji s Hrvatskom stručnom skupinom za Bolonjski proces poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u webinaru: Uvod u Hrvatski kvalifikacijski okvir za obrazovne ustanove. Webinar je prvenstveno namjenjen djelatnicima škola i visokih učilišta. Obzirom na nedavno usvojeni Zakon o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru (HKO) željeli bi informirati djelatnike obrazovnih ustanova o promjenama koje će donijeti provedba HKO na svim razinama obrazovanja kao što su: prijelaz s prijenosa znanja na ishode učenja, priznavanje prethodnog učenja, mehanizmi za osiguravanje kvalitete nacionalnog sustava odgoja i obrazovanja i veća vidljivost i transparentnost hrvatskih kvalifikacija u inozemstvu. Prezentaciju će održati prof. dr. sc. Mile Dželalija sa Sveučilišta u Splitu.

Webinar će se održati u petak 12.7. s početkom u 10:00. Predviđeno trajanje webinara je 1 sat i 30 minuta

Za sudjelovanje u webinaru slijedite opisani postupak:

  1. Provjerite imate li na računalu posljednju verziju softvera Adobe Flash Player iJava . Ako nemate navedene softvere, preuzmite ih na svoje računalo.
  2. Slijedite poveznicu za sastanak:  https://eun.webex.com/eun/j.php?ED=220468832&UID=0&PW=NZDg1YjJjMzJi&RT=MiMyMg%3D%3D
  3. Ukoliko je potrebno, upišite svoje ime i adresu elektroničke pošte
  4. Ukoliko je potrebno unesite lozinku sastanka (lozinka: etwinning)

 5.   Kliknite na "Join"

objavljeno: 08.07.2013

(prenijeto sa stranica Agencije za mobilnost EU)

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum