Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Natječaj za dodjelu Europske oznake jezika

Agencija za mobilnost i programe EU (Agencija) raspisuje natječaj za dodjelu Europske oznake jezika  za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika. Europska oznaka jezika za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika je nagrada koja potiče nove inicijative u području učenja i poučavanja, nagrađuje nove tehnike poučavanja jezika, promiče i potiče uvođenje dobre prakse. Priznanje je dostupno svim oblicima obrazovanja i osposobljavanja, bez obzira na dob polaznika ili primijenjenu metodu te se oslanja na poticanje inovativnih pristupa u učenju jezika. Podupiranjem inovativnih projekta na lokalnoj i nacionalnoj razini, ovo priznanje ima svrhu podići standarde učenja jezika u Europi. Inicijativu koordinira Europska komisija, ali priznanje dodjeljuje država članica koja s nacionalnim odborom odlučuje o kriterijima. Hrvatska se pridružila inicijativi 2014. godine.

Način prijave

Prijava se sastoji od prijavnog obrasca. Ispunjeni prijavni obrazac šalje se u tiskanom i elektroničkom obliku, a privitci u digitalnom obliku (na CD-u ili USB-u). Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

Prijave na zadanom prijavnom obrascu šaljite elektronski na e-mail adresu:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Predmet e-pošte: Poziv na natječaj za dodjelu Europske oznake jezika

Sve prijave moraju biti pisane i popunjene elektronski (prijave i obrasci koji se popunjavaju ručno neće biti uzeti u obzir) i potpisane od strane zakonskog zastupnika.

Privitak predstavlja prezentaciju, video isječak ili drugi digitalni uradak kojim prijavitelj iskazuje učinke i rezultate projekta. Za privitak ne postoji standardizirani obrazac, već prijavitelj sam odabire format i veličinu privitka.

Prijavu je potrebno poslati zaključno s 30. lipnjem 2014. preporučenom poštom na adresu

Agencija za mobilnost i programe EU

Frankopanska 26

10000 Zagreb

(za Europsku oznaku jezika),

te na e-mail adresu:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ukoliko privitak zbog veličine nije moguće poslati elektronskom poštom, moguće je navesti poveznicu za njegovo preuzimanje na računalo.

Postupak dodjele Europske oznake jezika opisan je ovdje.

datum otvaranja: 30.04.2014

datum zatvaranja: 30.06.2014

otvoren: Da

 

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum