Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Formiranje interesnih radnih skupina Zajednice

Zajednica pokreće interesne radne skupine namijenjene osmišljavanju i provedbi posebnih projekata iz više tematskih područja. Sve članice Zajednice pozvane su uključiti se u rad jedne ili više IRS-ova i na taj način zajednički i sustavno rješavati svoje potrebe u okviru resursa i stručnog kapaciteta naše strukovne udruge. Tematska područja su Kvaliteta u školama stranih jezika, Jačanje marketinškog profila škole, Korištenje EU fondova, Standardizacija jezičnih testova, Učenje u predškolskoj dobi i Zaštita intelektualnog dobra, a članice mogu predlagati i druga tematska područja u kojima su voljna surađivati s drugim članicama Zajednice.

Skupine će biti sastavljene sastavljene od zainteresiranih predstavnika škola-članica, s voditeljem skupine kojega će svaka skupina izabrati samostalno.

Na sastanak je pozvano sveukupno članstvo, a održava se u subotu, 20. veljače 2016. u školi stranih jezika Čarobna riječ doo, Hebrangova 27/I, Zagreb, s početkom u 10h.

Prijedlog programa:

10:00-10:30         Zajednički sastanak i osnivanje IRS-ova

10:30-11:00         Rad po IRS-ovima:

 Brainstorming djelokruga aktivnosti i okvirni održivi plan rada za 2016.

 Izbor voditelja IRS-a

11:00-11:30         Izvještaji voditelja IRS-ova

11:30-12:00         G. Radonić: EU fondovi (plenarna prezentacija)

12:30-13:00         Rasprava i zaključci

NB: Interesne radne skupine za koje je zabilježeno najveće zanimanje (Kvaliteta u školama stranih jezika i Korištenje EU fondova) bit će potpomognute od vanjskih stručnjaka. IRS Kvaliteta će biti uključeni inspektori HGK za znak Hrvatska kvaliteta Irena Žiger, predsjednica, i Lovorka Cesarec Ban, potpredsjednica Zajednice. Rad IRS-a EU fondovi usmjerit će stručnjakinja za EU fondove Gordana Radonić. Ona će prezentirati dostupne mogućnosti, izvore i načine financiranja relevantne za struku.

Zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum