Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Otvorena stručna rasprava o Cjelovitoj kurikularnoj reformi

Na mrežnim stranicama Cjelovite kurikularne reforme u tijeku je stručna rasprava o kurikulumskim dokumentima, o čemu je Ministarstvo putem svoje mrežne stranice obavijestilo stručnu javnost.
Stručna rasprava o kurikulumskim dokumentima, namijenjena stručnoj javnosti, predstavlja strukturirano stručno savjetovanje u skladu s kojim struka ima priliku svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utjecati na konačan sadržaj kurikulumskih dokumenata.
Detaljnije informacije o načinu, vrsti i planu savjetovanja mogu se pronaći na mrežnim stranicama Cjelovite kurikularne reforme – stručna rasprava, točnije u dokumentu Cjelovita kurikularna reforma - Stručna rasprava i javno savjetovanje.
Cjelovita kurikularna reforma je iznad svih grupacija, partikularnih interesa i politika te je stoga nužna ovako predložena široka javna rasprava čiji je cilj postizanje nacionalnoga konsenzusa oko sadržaja reforme, u konkretnome slučaju oko sadržaja kurikulumskih dokumenata. 

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem date doprinos kvaliteti kurikulumskih dokumenata, osobito u području nastave stranog jezika. Dobrodošli su komentari na Facebook profilu Zajednice, putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili kao komentar na ovu objavu (redovni članovi), a Zajednica će se službeno uključiti u javnu raspravu na temelju pristiglih očitovanja. 

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum