Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Veliko priznanje školi Jantar

JANTAR zaokružuje 25 godina postojanja uz nagradu Zlatna Kuna HGK za najuspješnijeg malog poduzetnika u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Povod je rođendanski i svečarski. Od male kvartovske škole JANTAR je izrastao u respektabilnu školu stranih jezika i ustanovu za obrazovanje odraslih, koji 15. siječnja 2017. obilježava 25 godina postojanja i uspješnog poslovanja. Od „one-woman-banda" i nekoliko desetaka učenika narasli smo do tima od 20 zaposlenih i 1500 polaznika godišnje. Stalan rast i razvoj rezultat su našeg ulaganja u profesionalno usavršavanje rukovodnog i nastavnog osoblja, proširivanje nastavnih programa, modernizaciju nastavnih procesa te sustavno brendiranje.

2015. godina bit će zapisana zlatnim slovima u povijesti Jantara. U toj smo godini dva puta povukli bespovratna sredstva iz europskih fondova zahvaljujući kojima smo izvršili informatizaciju svih poslovnih procesa i omogućili profesionalno usavršavanje naših profesora diljem Europe. 2015. godine Jantar je postao ponosni nositelj znaka "Hrvatska kvaliteta", kao jedina škola u regiji i među prvih pet u Republici Hrvatskoj.

Kruna svega je plaketa Zlatna kuna za najuspješniju malu tvrtku u 2015. godini u Splitsko-dalmatinskoj županiji, što znači da smo ispunili 21 kriterij Hrvatske gospodarske komore. Nije sve uvijek bilo slatko niti je sve teklo glatko, ali upornošću, voljom i vjerom u cilj učvrstili smo svoje mjesto na turbulentnom tržištu i osigurali opstojnost. Zahvaljujem mojim djelatnicima što su me slijedili u mojoj misiji i viziji i čestitam im na ovom izvanrednom uspjehu.

http://www.hgk.hr/svecana-sjednica-gospodarskog-vijeca-zk-split-izvjestaj 

 

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum