Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Kvaliteta škola stranih jezika - predavanje

Poštovani,

pozivamo Vas na interaktivno predavanje „Kvaliteta u školama stranih jezika" koja će se održati 27. siječnja 2017. g. u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, dvorana A,u vremenu od 9:00 do 12:00 h.

O temi će govoriti Irena Žiger, prof., predsjednica Zajednice za strane jezike, a pridružit će se i Valnea Bressan, prof., te će zajedno podijeliti svoje iskustvo sa svima zainteresiranima o ovoj važnoj i zanimljivoj temi.

Sadržaj:

Jesu li u pravu oni koji kažu: 'Brendirajte ili će vas pojesti niske cijene!'

Dokle i kako možemo egzistirati bez ulaganja u kvalitetu i bez provjere kvalitete?

Zašto je danas važno steći akreditaciju?

Trebaju li nam kvalitetne škole stranih jezika?

Koji su indikatori kvalitete?

Kako možemo sami provjeriti jesmo li kvalitetna škola?

Kako uspostaviti sustav kvalitete?

Predavači:

Irena Žiger, profesor ruskog i engleskog jezika, ravnatelj, mentor, obučavatelj nastavnika; osnivač i vlasnik ustanove Škola stranih jezika – Žiger, koja djeluje već 27 godina, a koja je punopravni član međunarodne asocijacije Eaquals od 2002. godine, a također i prva škola-nositelj znaka Hrvatska kvaliteta; škola je ovlaštena za izdavanje međunarodnih Eaquals svjedodžbi; aktivan inspektor asocijacije Eaquals već više od 8 godina te poznaje europske standarde kvalitete i praksu rada škola stranih jezika širom Europe; inspektor je i inspektor-mentor pri HGK za dodjelu znaka Hrvatska kvaliteta; nekoliko puta izlagala je na Eaqualsovim međunarodnim konferencijama te također na konferencijama u sklopu međunarodnog projekta o kvaliteti u školama stranih jezika. 2015. preuzima dužnost predsjednice Zajednice za strane jezike gdje radi na promoviranju kvalitete u školama stranih jezika.

Valnea Bressan, prof. engleskog i francuskog jezika; osnivačica Zajednice za strane jezike pri HGK i njena prva predsjednica, a danas je počasna predsjednica Zajednice.

Upute za sudjelovanje:

Predavanju se može sudjelovati na temelju prijave sudjelovanja. Prijavu smatramo konačnom po uplati pristojbe.

Pristojba iznosi 100 kn za aktivne članice, a 200 kn za neaktivne članice Zajednice.

Molimo sve zainteresirane da nam dostave prijavnice do 24. siječnja 2017. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a mi ćemo Vam dostaviti informacije za uplatu.

Ako vam je stalo do kvalitete, pridružite nam se na ovom događanju i saznajte kako što bolje organizirati školu stranih jezika. Uzmite aktivno učešće u prezentaciji. Postavite pitanja. Usporedite se s drugima. Saznajte od iskusnih europskih provjeritelja kvalitete koji su standardi kvalitete i kako ih najlakše implementirati!

Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum