Zajednica za Strane Jezike

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

ADRIES konferencija za škole stranih jezika

Međunarodna konferencija za škole stranih jezika ADRIES 2017 održana je u Splitu od 13. do 15. listopada 2017. godine. Konferencija je organizirana u sklopu projekta financiranog iz Europskog Socijalnog Fonda.

ADRIES je zamišljen je kao godišnja konferencija namijenjena privatnim obrazovnim ustanovama iz regije, a ove godine naglasak je na školama stranih jezika, te primjenu modernih tehnologija u nastavi i upravljanju školama. Program uključuje vrhunske predavače iz odabrane tematike, te vjerujemo kako će sadržaj konferencije biti zanimljiv svim školama stranih jezika iz regije, a posebice vlasnicima, menadžerima i voditeljima nastave. Ujedno, ideja ADRIES konferencije je stvoriti platformu za umrežavanje škola iz regije, sa ciljem modernizacije, poboljšanja i održavanja standarda kvalitete, te upoznavanja potencijalnih partnera za EU i Erasmus projekte u budućnosti.

Detalji o konferenciji dostupni su na adresi adries.amber-sm.com, a u privitku se nalazi i brošura sa cjelokupnim programom konferencije, detaljima o govornicima, smještaju, kotizaciji i ostalim informacijama. Ujedno želimo naglasiti kako je za prvih 60 registriranih sudionika osigurana financijska pomoć u iznosu od 140 EUR po osobi (za maksimalno dvoje sudionika iz jedne organizacije).

Za dodatne informacije možete kontaktirati g. Josipa Sobina putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Attachments:
Download this file (ADRIES 2017.pdf)Brochure[ ]3563 Kb
Download this file (Adries2.jpg)Conference programme[ ]4216 Kb
Molimo prijavite se da biste mogli komentirati: Prijava ili Registracija

Komentari

  • Trenutno nema komentara
 

PRIJAVA

REGISTRACIJA NOVIH ČLANOVA


 

Kunena forum